Over Restaurant Passie

Restaurant Passie bevindt zich aan het gezellige dorpsplein, midden in het centrum van De Koog op Texel. Chefkok Mark Schoo heeft vele jaren ervaring opgedaan in verschillende keuken in Nederland. Sinds 2018 is hij gestart met zijn eigen restaurant en vanaf 2021 heet hij u van harte welkom op zijn nieuwe locatie in De Koog, voor een heerlijk diner.

Chefkok Mark Schoo

Sinds zijn jonge jaren is Mark Schoo actief in de horeca. Zowel op het eiland als aan de vaste wal deed de geboren Koogenaar jarenlange ervaring op in de beste restaurants van ons land. Met zijn eigen Restaurant Passie is een jongensdroom nu werkelijkheid geworden.

Mark staat er op dat zijn kwaliteit gewaarborgd blijft. Hij zoekt de lekkerste, lokale ingrediënten bij elkaar en stelt hiermee de gehele menukaart zelf samen. Uw gerechten komen bij Restaurant Passie altijd van de hand van de chef.

Op het menu

Bij Restaurant Passie vindt u een kleine, maar gevarieerde kaart met overwegend lokale producten. Laat u zich graag verrassen? Dan stelt Mark graag een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu voor u samen. Met een bijpassend wijnarrangement bent u verzekerd van een heerlijke avond uit.